Schoorsteenroosters

Afgewerkte Schoorsteenroosters Voor Veilige En Efficiënte Schoorstenen

Roestvrij RVS 304

Deze producten zijn ontworpen om jouw schoorsteen te beschermen en de veiligheid van jouw huis te waarborgen. Ze dragen bij aan een efficiëntere werking van jouw schoorsteen.

Waarom Afgewerkte Schoorsteenroosters?

Schoorsteenroosters spelen een essentiële rol in het handhaven van de integriteit van jouw schoorsteen en het voorkomen van potentiële problemen. Ze dienen als barrière tegen verschillende indringers, zoals vogels, bladeren en puin, die anders jouw schoorsteen zouden kunnen binnendringen. Daarnaast helpen ze bij het voorkomen van verstoppingen die de luchtstroom kunnen belemmeren en de efficiëntie van jouw schoorsteen kunnen verminderen.

Bescherming Tegen Vogels (Cowen):

Vooral vogels, zoals Cowen, hebben de neiging om schoorstenen te kiezen als ideale nestelplaatsen.

Deze vogels kunnen echter brandgevaar veroorzaken door nestmateriaal en veren te laten ophopen in de schoorsteen. Bovendien kan hun aanwezigheid de luchtstroom belemmeren en rook terug in jouw huis duwen.

Afgewerkte schoorsteenroosters voorkomen dit probleem effectief door een fysieke barrière te bieden.

Efficiëntie en Onderhoud:

Deze roosters zijn gemakkelijk te plaatsen, te verwijderen voor onderhoud en te herplaatsen. Ze zijn gemaakt uit RVS 304 staal waardoor ze roestvast zijn.

Kwaliteitsgarantie:

Deze Schoorsteenroosters zijn samen met de hulp van de Federatie voor Schoorsteenvegers ontwikkeld en bestaan uit hoogwaardige materialen.

24/24 te koop via onze webshop

Ontdek Onze Schoorsteenroosters en Accessoires

Bij Omnimesh kun je hoogwaardige schoorsteenroosters eenvoudig aankopen via onze online shop. Als je ervoor kiest om zelf een rooster aan te schaffen, raden we je aan om jouw schoorsteenveger te vragen om deze volgens de regels van de kunst te plaatsen.

Speciale Vereisten? Neem Contact met Ons Op

Ben je een schoorsteenveger of een handelaar en heb je grotere hoeveelheden roosters nodig? Neem dan eerst contact met ons op. Ons team staat klaar om je te voorzien van aantrekkelijke prijzen en aangepast advies.

Maatwerk voor Jouw Unieke Schouw

In onze shop vind je niet alleen standaard schoorsteenroosters, maar ook zeefgaas en aanpasbare roosters voor situaties waarin jouw schouw niet voldoet aan de standaardvormen of afmetingen.

Ons Klantencontactteam

Ons deskundige team vormt het hart van onze service in industriële filtratie en zeefgaas. Onze specialisten wijden zich aan precisie en kwaliteit en zetten zich elke dag in voor de snelle en accurate afhandeling van uw aanvragen.

Contacteer rechtstreeks uw contactpersoon

Ingenieur-Johan-Verbeken-Omnimesh-2-400x267

Johan Verbeken

CEO

Hei,ik ben Ing. Johan Verbeken, de CEO van Omnimesh. Contacteer me rechtstreeks via mail.
 
Door mijn ervaring en interesse in alles van technologie neem ik ook de rol op van CTO. 
Gedreven door enthousiasme, vakkennis en innovatie, zet ik me elke dag volledig in om jouw specifieke uitdagingen en aanvragen te bekijken en aan te pakken.
 
Je kan bij mij terecht voor: specifieke en moeilijkere vragen voor metalen filters en afschermingen, materiaalkennis en om jouw project te leiden.
Ingenieur-Wim-Plancaert-Omnimesh-400x267

Wim Planckaert

Technical Advisor & Sales Engineer

Voor al uw vragen en projecten zet ik me graag in en bekijk ik met kennis wat er voor u kan uitgewerkt worden. Onze producten kunnen aangewend worden voor 1001 toepassingen. Op maat berekend zoek ik graag voor u de beste oplossing.

Je kan bij mij dus terecht voor alle vragen omtrent zeefgaas, filterelementen, zeefbespanningen,.. Dit van A(luminium) tot Z(ink)!
Ingenieur-Wout-Vandenberghe-Omnimesh-1-400x267

Wout Vandenberghe

Project Engineer

Hey jij daar,

Ik ben Ing. Wout Vandenberghe – Project Engineer
Voor alle kleine en grote projecten ondersteun ik de klant van de ideefase tot de finale uitwerking. Gestructureerd, gedreven en georganiseerd plan, teken en bouw ik mee aan jouw project. 
 
Ik hoor het graag hoe ik u kan helpen.
Tijl-Smissaert-Operational-Officer-Omnimesh--400x267

Tijl Smissaert

Operational Officer & Eerste Lijn Hulp

Hallo,

Ik ben Tijl Smissaert, Operational Officer en uw eerste lijn hulp.
Ons team en ik proberen voor een uitstekende klantservice te zorgen.

Voor al uw vragen in verband met offertes, orders, transport probeer ik u zo snel mogelijk antwoord te bezorgen of in contact te brengen met de juiste persoon.

Meer info? Of gewoon bellen? +32 (0)9 228 17 95

Contact