Over ons

Fabrikant van metaalgaas sinds 1878

Omnimesh is gevestigd in Lokeren, Industriezone E17/3. We zijn gespecialiseerd in het fabriceren en verwerken van metaalgaas en vlechtwerk, alsook het verwerken ervan tot eindproducten. En dit met meer dan 140 jaar ervaring in huis wat betreft het maken en toepassen van ons metaalgaas.

Bij onze industriële producten ontdek je ons metaalgaas, geperforeerde platen en strekmetaal/gerekt metaal. En enkele toepassingen hiervan.

Als fabrikant metaalgaas hebben wij ons gespecialiseerd in de toepassing van zeef(her)bespanning, zeefdekken, bekleden van filterelementen! De kwaliteit van onze (her)bespanningen is top!

Als u houdt van strak en design kan u terecht bij onze architecturale producten. Wij maken metaalgaas voor exclusieve toepassingen! Deze architecturale producten zijn gericht naar architecten en interieurvormgevers en worden gebruikt als gevelbekleding, afscherming, borstwering, wand- en plafonddecoratie, bij de creatie van speciale verlichtingseffecten, etc.

Een grote variëteit en voorraad garanderen snelle leveringstermijnen. Indien het nodig is bieden we ook een snelservice aan!

Kijk op onze webshop om standaardartikelen te bestellen of neem rechtstreeks contact met ons.

Omnimesh

Industriepark E17/3
Spieveldstraat 28
B-9160 Lokeren

Routebeschrijving

T: +32 9 228 17 95
F: +32 9 228 46 91

M: info@omnimesh.be

Elke weekdag bereikbaar
van 8u30 tot 16u30.

Omnimesh

Neem een kijkje in onze webshop!

En bestel vanuit je zetel

Omdat er meer en meer vraag is naar ons product, dat men niet in de winkel kan kopen, hebben we een webshop gemaakt zodat iedereen hier toegang tot zou krijgen. Onze artikelen vinden hun toepassing als filtermateriaal, afscherming, beveiliging, tuinschermen, architecturale gevelbekleding en meer.

Als fabrikant staan we ook in voor al uw maatwerk. Aarzel niet om ons technisch advies hierover te vragen.

Bezoek onze webshop

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contacteer ons