Ben je op zoek naar architecturale toepassingen van onze producten? Dan verwelkomen we jou graag op onze andere site!

N2Mesh Logo

Ben je op zoek naar metalen filterelementen, zeefgaas, draadroosters, metalen netten, afschermingsroosters, kabelgaas, metalen gordijnen, zeefbespanning of schoorsteenroosters? Dan ben je exact waar je moet zijn!

Industriële Filters

Omnimesh

Productie Onder Eigen Dak

Als toonaangevende fabrikant van metalen zeefgaas en roosters, zijn we gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige halffabricaten.

Onze expertise strekt zich uit tot de vervaardiging van filterelementen, die we op maat kunnen maken op basis van jouw specifieke plannen, schetsen of voorbeeldmodellen.

Wat ons onderscheidt, is een geïntegreerde productie in onze eigen faciliteit te Lokeren. Dit stelt ons in staat om strikte kwaliteitsnormen te handhaven en vakkundige oplossingen te leveren.

Wil je weten hoe we als bedrijf gegroeid zijn? Of wil je graag contact met ons?

Pieter S.
Read More
Veel Keuze Aan Roosters. Wist Niet Goed Wat Te Kiezen Dus Heb Ik Gebeld. Heel Vriendelijk Geholpen.
Daphne V.
Read More
Goeie Klantenservice En Zeer Snelle Verwerking & Levering Van Bestelling, Ook Bij Een Grote Last-Minute Bestelling. Aanrader!
Michel V.
Read More
Heel Snelle En Vriendelijke Service! Top Producten Ook En Ruime Stock. Plezier Om Mee Samen Te Werken.
Previous
Next
webshop-van-Omnimesh-1-400x283

Webshop

Ontdek Ons Assortiment Van Metalen Zeefgaas In Onze Webshop

  • Voor Particulieren en Kleine Bestellingen (minder dan 5 roosters)
    • Onze webshop biedt een divers assortiment aan standaard metalen zeefgaasproducten die perfect passen bij uw behoeften. Wij begrijpen de urgentie van uw projecten, en daarom zorgen wij ervoor dat deze bestellingen snel worden verwerkt. U kunt rekenen op een vlotte levering, zodat u snel aan de slag kunt met onze kwalitatieve producten.
  • Voor Zakelijke Klanten en Grotere Bestellingen
    • Heeft u een grotere bestelling en/of bent u in het bezit van een BTW-nummer?
    • Voor zakelijke aanvragen raden wij u aan direct contact met ons op te nemen. Dit stelt ons in staat om u persoonlijk te begeleiden en eventueel te voorzien van maatwerkoplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen.

 

Hoewel ons online assortiment bewust beperkt is gehouden om logistieke redenen, kunnen we via direct contact meer mogelijkheden bespreken en grotere bestellingen op maat afhandelen.

Ons Klantencontactteam

Ons deskundige team vormt het hart van onze service in industriële filtratie en zeefgaas. Onze specialisten wijden zich aan precisie en kwaliteit en zetten zich elke dag in voor de snelle en accurate afhandeling van uw aanvragen.

Contacteer rechtstreeks uw contactpersoon

Ingenieur-Johan-Verbeken-Omnimesh-2-400x267

Johan Verbeken

CEO

Hei,ik ben Ing. Johan Verbeken, de CEO van Omnimesh. Contacteer me rechtstreeks via mail.
 
Door mijn ervaring en interesse in alles van technologie neem ik ook de rol op van CTO. 
Gedreven door enthousiasme, vakkennis en innovatie, zet ik me elke dag volledig in om jouw specifieke uitdagingen en aanvragen te bekijken en aan te pakken.
 
Je kan bij mij terecht voor: specifieke en moeilijkere vragen voor metalen filters en afschermingen, materiaalkennis en om jouw project te leiden.
Ingenieur-Wim-Plancaert-Omnimesh-400x267

Wim Planckaert

Technical Advisor & Sales Engineer

Voor al uw vragen en projecten zet ik me graag in en bekijk ik met kennis wat er voor u kan uitgewerkt worden. Onze producten kunnen aangewend worden voor 1001 toepassingen. Op maat berekend zoek ik graag voor u de beste oplossing.

Je kan bij mij dus terecht voor alle vragen omtrent zeefgaas, filterelementen, zeefbespanningen,.. Dit van A(luminium) tot Z(ink)!
Ingenieur-Wout-Vandenberghe-Omnimesh-1-400x267

Wout Vandenberghe

Project Engineer

Hey jij daar,

Ik ben Ing. Wout Vandenberghe – Project Engineer
Voor alle kleine en grote projecten ondersteun ik de klant van de ideefase tot de finale uitwerking. Gestructureerd, gedreven en georganiseerd plan, teken en bouw ik mee aan jouw project. 
 
Ik hoor het graag hoe ik u kan helpen.
Tijl-Smissaert-Operational-Officer-Omnimesh--400x267

Tijl Smissaert

Operational Officer & Eerste Lijn Hulp

Hallo,

Ik ben Tijl Smissaert, Operational Officer en uw eerste lijn hulp.
Ons team en ik proberen voor een uitstekende klantservice te zorgen.

Voor al uw vragen in verband met offertes, orders, transport probeer ik u zo snel mogelijk antwoord te bezorgen of in contact te brengen met de juiste persoon.

Meer info? Of gewoon bellen? +32 (0)9 228 17 95

Contact